[vc_single_image image=”3137″ img_size=”full” alignment=”center”]
Over Sarah & Dion

Do something every day that brings you one step closer to your goals.

In de box kom je Sarah tegen, zij is een Wedstrijd Atleet uit Team Orange Fit en daarnaast een getalenteerd coach. Sarah heeft al op vele wedstrijden gestaan en daar ook de nodige resultaten behaald. Meer over Sarah vindt je op de Coach pagina.

Naast Sarah kom je in de box ook Dion tegen. Dion komt uit de fitness wereld en was na in aanraking gekomen te zijn met CrossFit direct verkocht en heeft nooit meer een stap in de normale fitnessgym gezet. Meer over Dion vindt je op de Coach pagina.

Over onze box

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

CrossFit is een trainingsvorm die voor iedereen toegankelijk is. Jong en oud, man en vrouw iedereen traint samen met 1 doel. Jezelf verbeteren lichamelijk en geestelijk.

In CrossFit worden elementen gebruikt uit onderstaande sporten.
-Gewichtheffen
-Gymnastiek
-Atletiek

Hierdoor zijn alle trainingen afwisselend en is elke training weer een stimulans voor je lichaam waardoor je resultaat boekt.
De training bestaat uit een gedeelte warming-up, daarna een gedeelte mobiliteit/techniek of kracht. Daarna vind de WOD plaats. De WOD staat voor workout of the day. Dit kan een variatie van oefeningen zijn die ook weer kunnen varieren in tijdsduur, gewicht en aantal reps.

Bij CrossFit traint iedereen op dezelfde manier, maar de uitvoering, weerstand en intensiteit van de oefeningen worden aangepast aan jouw niveau. Dit maakt CrossFit toegankelijk voor iedereen!

[vc_single_image image=”3141″ img_size=”full” alignment=”center”]