CrossFit

Meer dan alleen een workout

Welkom bij onze CrossFit-community, waar kracht, uithoudingsvermogen en community samenkomen. Ontdek de wereld van crossFit. 

Wat is CrossFit? 

CrossFit is een functionele fitness benadering die een breed scala aan bewegingen en disciplines omvat, van gewichtheffen tot cardio en gymnastiek. Het doel is om de algehele fysieke fitheid te bevorderen, ongeacht iemands leeftijd of huidige fitness niveau. 

CrossFit bij Gym072: 

Functionele Bewegingen: We richten ons op natuurlijke, alledaagse bewegingen om je lichaam voor te bereiden op de uitdagingen van het dagelijks leven. 

Constant Variërende Workouts: Geen routine. Elke dag bieden we een nieuwe uitdaging aan om je lichaam te blijven prikkelen en verbeteren. 

Intensiteit: We geloven in het leveren van inspanningen op hoge intensiteit, aangepast aan jouw niveau, voor maximale resultaten. 

Gemeenschap: Bij CrossFit gaat het niet alleen om individuele prestaties. We creëren een ondersteunende gemeenschap waar iedereen wordt aangemoedigd en zich op zijn gemak voelt. 

Voor wie zijn onze CrossFit lessen? 

Beginners: CrossFit is schaalbaar, wat betekent dat de intensiteit en complexiteit van de workouts kunnen worden aangepast aan het individuele niveau. Het is een goede keuze voor mensen die net beginnen met fitness. 

Ervaren Atleten: Voor atleten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging biedt CrossFit een gevarieerde en intense trainingsaanpak die kracht, uithoudingsvermogen en behendigheid verbetert. 

Iedereen met een Tijdsbeperking: De intensiteit van CrossFit-trainingen maakt ze vaak kort maar effectief. Als je weinig tijd hebt maar maximale resultaten wilt behalen, kan CrossFit geschikt zijn. 

Waarom CrossFit bij Gym072? 

CrossFit WODs (Workouts of the Day):Dagelijkse geprogrammeerde workouts om je uit te dagen en te variëren. 

Specialty Classes: Van gewichtheffen tot gymnastiek, we bieden specialiteitstrainingen om specifieke vaardigheden te verbeteren. 

Coaching: Ervaren coaches begeleiden je met aandacht voor techniek en veiligheid. 

Community Events: Doe mee aan evenementen waar plezier en fitheid hand in hand gaan. Of het nu gaat om gezamenlijke workouts, competities of themafeestjes Bij GYM 072 zorgen we elke dag weer voor een leuk programma. 

Lidmaatschap: 

Ontdek ons lidmaatschapspakket en sluit je aan bij onze energieke Gym, waar wij Gym072 CrossFit, Hyrox, Weightlifting en Teens and Kids aanbieden op een prachtige locatie. Wacht niet langer, sluit je vandaag nog aan en zet eerste stap naar fitter leven.