Welkom bij Gym072– Waar fitness een levenstijl wordt!

Bij Gym072 streven we ernaar om fitness toegankelijk, veelzijdig en bovenal plezierig te maken. Ontdek het gemak van alles onder een dak, waar zowel volwassenen als jongeren kunnen gedijen in een diverse en ondersteunende fitnessomgeving.
Bij ons is iedereen gelijk, of je een topsporter of totaal niet sportief bent wij behandelen jou hetzelfde en zorgen ervoor dat je in een fijne omgeving kan trainen en jij jezelf op je eigen niveau kan uitdagen.

Dion Dinkelaar

coach, personal trainer, mede-eigenaar

Hi ik ben Dion Dinkelaar, mede-eigenaar van Gym 072, coach en personal trainer.
Sporten is altijd een belangrijk onderdeel in mijn leven geweest. Zo heb ik jaren lang meerdere sporten uitgevoerd zoals o.a. voetbal, badminton en atletiek. Daarnaast heb ik ook altijd gefitnest. In 2011 kwam ik in aanraking met de sport crossfit. Door de fijne manier hoe mensen met elkaar omgingen en de manier van trainen wist ik dat ik hiermee verder wou. Al snel ben ik me daarna erin gaan verdiepen en vele opleidingen later vond ik het tijd om een sportschool te openen waar iedereen fijn kan trainen.

Sarah Postema

coach, atleet, mede-eigenaar

Hi ik ben Sarah Postema, mede-eigenaar van Gym 072, coach en atleet.
Ik ben nu alweer heel wat jaartjes sportcoach en vind het nog steeds geweldig als ik iemand fitter en sterker door het leven kan helpen en ze daardoor veel meer zelfvertrouwen krijgen. Mijn motto is ook dat door hard werken je doelen kan behalen en je daardoor trots op jezelf kan zijn, mijn passie is om mensen daarmee te helpen.

Ianne Guinares

personal trainer en weightlifting specialist

Hi ik ben Ianne Guinares. Ik ben sinds 2018 in nederland en ook sinds dat jaar coach bij Gym 072.
Mijn hele leven bestaat uit gewichtheffen en krachttraining. De sport is in nederland nog niet heel populair maar door crossfit wordt het steeds bekender. Ik heb op mijn hoogtepunt in mijn carrière bijna de olympische spelen behaald en op vele andere grote wedstrijden mee gestreden voor het podium. Nu ik gestopt ben met wedstrijden help ik iedereen die graag beter wil worden met gewichtheffen of sterker wil worden.