Welkom bij onze Hyrox lessen. Gym072 is officieel gympartner van Hyrox. Hyrox is een moderne fitnesscompetitie die elementen van hardlopen, functionele bewegingen en krachttraining combineert. Het is ontworpen om atleten te testen op verschillende fysieke vaardigheden en vooral uithoudingsvermogen. 

Hyrox bij Gym072: 

Variërende workouts: Onze workouts combineren hardlopen met functionele oefeningen. Elke les is gemaakt om je sterker en fitter te maken. 

Resultaat gericht en motiverend: Onze lessen zijn gericht op resultaten en inspireren je om meetbare vooruitgang te boeken. Met hyrox word je aangemoedigd en uitgedaagd, waardoor je steeds dichter bij je fitnessdoelen komt. 

Voorbereiding op Hyrox evenementen: onze Hyroxlessen bereiden je voor op de competitie Hyrox-evenementen. Of je nu deelneemt aan een wedstrijd of gewoon je persoonlijke grenzen wilt verleggen, wij staan klaar om je te begeleiden. 

Voor wie zijn onze Hyrox lessen? 

Alle niveaus: Hyroxlessen bij Gym072 zijn toegankelijk voor alle niveaus. Of je nu een beginner of een ervaren sporter bent, onze workouts gaan jou uitdagen op jou niveau. 

Hyrox competitie deelnemers: Voor degenen die zich voorbereiden op een Hyrox-evenement bieden onze lessen de perfecte gelegenheid om specifieke vaardigheden te verbeteren.  

Waarom Hyrox bij Gym072? 

Onze coaches: Onze ervaren coaches zijn toegewijd aan jouw succes. Ze gebruiken hun kennis, begeleiden je en moedigen je aan om het beste uit elke training te halen.  

Community: Doe mee met een groep mensen die elkaar helpen en aanmoedigen tijdens elke les. 

Lidmaatschap: 

Ontdek ons lidmaatschapspakket en sluit je aan bij onze energieke Gym, waar wij Gym072 CrossFit, Hyrox, Weightlifting en Teens and Kids aanbieden op een prachtige locatie. Wacht niet langer, sluit je vandaag nog aan en zet eerste stap naar fitter leven.