Jong geleerd ...

Welkom bij onze CrossFit Teens and Kids, waar CrossFit en spel samen komen om een gezonde levensstijl te bevorderen. Hier is wat je kunt verwachten: 

CrossFit Teens and Kids bij Gym072: 

Leeftijdsgerichte lessen: Onze lessen zijn specifiek afgestemd op de behoefte en ontwikkelingsstadia van tieners en kinderen, met aandacht voor veiligheid en plezier. 

Functionele bewegingen: We leren jongeren de basisprincipes van CrossFit op een speelse en educatieve manier, gericht op kracht, lenigheid en coordinatie. 

Teamwork: Door de groepsworkouts leren ze communiceren, samenwerken en elkaar ondersteunen om samen hun doelen te bereiken Het bevordert niet alleen fysieke gezondheid, maar ook sociale vaardigheden in een positieve en motiverende omgeving. 

Voor wie zijn de lessen? 

CrossFit kids (6-11 Jaar) Speciaal ontworpen voor jonge kinderen om hun kennis te laten maken met CrossFit op een leuke en boeiende manier. 

CrossFit Teens (12-17 Jaar) Gericht op tieners om hen te begeleiden bij het ontwikkelen van kracht, uithoudingsvermogen en zelfvertrouwen. 

Waarom CrossFit Teens and Kids bij Gym072? 

Gekwalificeerde Coaches: Onze coaches zijn ervaren in het werken met jongeren en zorgen voor een veilige en ondersteunende omgeving. 

Positieve gemeenschap: We moedigen een positieve sfeer aan, waar ieder kind zich welkom voelt en plezier beleeft aan bewegen. 

Lidmaatschap: 

Ontdek ons lidmaatschapspakket en sluit je aan bij onze energieke Gym, waar wij Gym072 CrossFit, Hyrox, Weightlifting en Teens and Kids aanbieden op een prachtige locatie. Wacht niet langer, sluit je vandaag nog aan en zet eerste stap naar fitter leven.