Advies, preventie en begeleiding

Welkom bij onze fysiotherapiepartner Performance Fysio op onze Gym072-locatie, waar we samenwerken met gespecialiseerde fysiotherapeuten om jou te ondersteunen bij het behalen van jouw fitnessdoelen. Hier is wat je kunt verwachten: 

Fysiotherapiepartner Performance Fysio bij Ons: 

Gespecialiseerde Expertise: Onze fysiotherapeuten van Performance Fysio brengen gespecialiseerde kennis en ervaring mee, gericht op het behandelen en preventie van blessures gerelateerd aan alle sporten. 

Individuele Beoordelingen: Persoonlijke beoordelingen en behandelplannen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. 

Herstel en Preventie: Of je nu bezig bent met revalidatie na een blessure of preventieve maatregelen wilt nemen, onze fysiotherapiepartners bieden uitgebreide ondersteuning. 

Waarom Kiezen voor onze Fysiotherapie? 

Gespecialiseerde Focus: Onze externe fysiotherapeuten begrijpen de unieke uitdagingen van CrossFit en functionele training, waardoor ze effectieve behandelingsplannen kunnen bieden. 

Preventie van Blessures: Werk proactief aan het voorkomen van blessures door de movement checks die gratis zijn voor leden van GYM072. 

Onze Huidige Partners: 

Op de website performancefysio.nl kun je kennismaken met onze fysiotherapiepartners, hun specialisaties en beschikbaarheid. Leer meer over hun benadering van fysiotherapie en hoe ze kunnen bijdragen aan jouw welzijn. 

Maak een afspraak

Wil je in contact komen met onze fysiotherapeuten? Maak een afspraak via website performancefysio.nl en zet de eerste stap naar een snel herstel en optimale prestaties.