Techniek is alles

Welkom bij onze Weightlifting lessen, waar kracht, techniek en progressie samenkomen voor een krachtige fitnesservaring. Hier is wat je kunt verwachten.  

Weightlifting bij Gym072: 

Focus op Techniek: Onze Weightlifting-lessen zijn ontworpen om je de juiste technieken van Olympisch gewichtheffen aan te leren. 

Progressie: Of je nu een beginner bent of meer ervaren, ons programma biedt een gestructureerde aanpak voor constante vooruitgang voor alle niveaus. 

Krachtontwikkeling: Weightlifting is niet alleen techniek; het is ook kracht. Onze lessen omvatten krachttraining om je te helpen sterker te worden en je gewichthefprestaties te verbeteren. 

Voor wie zijn onze Weightlifting lessen? 

Beginners: Onze Weightlifting-lessen zijn toegankelijk voor beginners die de basisprincipes van gewichtheffen willen leren. 

Ervaren Gewichtheffers: Voor degenen met eerdere ervaring bieden we geavanceerde lessen om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. 

Waarom Weightlifting bij Gym072?  

Coaches: Onze coaches hebben ervaring in gewichtheffen en zullen je begeleiden met aandacht voor techniek en veiligheid. 

Community: Sluit je aan bij onze Weightlifting-community, waar atleten elkaar inspireren en ondersteunen om hun doelen te bereiken. 

Lidmaatschap: 

Ontdek ons lidmaatschapspakket en sluit je aan bij onze energieke Gym, waar wij Gym072 CrossFit, Hyrox, Weightlifting en Teens and Kids aanbieden op een prachtige locatie. Wacht niet langer, sluit je vandaag nog aan en zet eerste stap naar fitter leven.